Рівненський ліцей

Акція «Подякуй захиснику»

Опубліковано 3-10-2023, 20:17

142
Акція «Подякуй  захиснику»
Сьогодні Україна – це щоденна жорстока й кривава боротьба. Відстояти свою незалежність і повернути в Україну мир – це обов’язок не лише ЗСУ, а й кожного українця. Цю істину доводить щоденний подвиг воїнів, волонтерів, небайдужість та активна громадянська позиція мільйонів українців. Ліцеїсти та їхні родини, педагоги завжди активні в справі наближення нашої перемоги.
У День миру під час свята ліцею ми ініціювали благодійний збір коштів на потреби ЗСУ «Подякуй захиснику». Усі охочі могли зробити посильний донат та отримати оригінальні солодкі «подячки», виготовлені з ініціативи Оксани Вікторівни Штрімайтіс, мами ліцеїста 8-Б класу.
У підсумку нам вдалося зібрати 10600 гривень. Ці кошти, як і більше десятка інших рівненських навчальних закладів, ми передали директору РЛ «Колегіум» Куделі Петру Івановичу. Напередодні Дня захисників та захисниць України він закликав усі навчальні заклади міста доєднатися до збору коштів на придбання дронів для бійців сил спеціальних воєнних операцій, які виконують бойові задачі на південному напрямку. Ціль амбітна - зібрати 500 тисяч гривень. Чи була вона досягнута, дізнаємося згодом. Та сьогодні кожен знає, що не існує маленьких донатів. Кожна гривня допомагає наблизити нашу перемогу, і лише спільними зусиллями ми збережемо нашу Україну. Тож будьмо активними в такій важливій спільній справі.
Слава Україні! Героям Слава!

Наталія Корчага, педагог-організатор РЛ «Український»

Акція «Подякуй  захиснику»

Категорія: Інформація