Рівненський ліцей

Літо, ти прекрасне!

Опубліковано 9-06-2023, 16:38

209
Літо, ти прекрасне!
День захисту дітей – щасливе та безтурботне свято. До того ж воно завжди розпочинає літо – найулюбленішу пору і дорослих, і дітей. Ліцеїсти яскраво відзначили цей день: відвідали свято в Рівненському зоопарку та організували пікнік на природі (6, 9 класи), провели свята іменинників (5 класи), відвідали кінотеатр (8 класи), мали цікаві мандрівки (10 класи), влаштували святкове чаювання та виконали творчі справи на годинах спілкування (7 класи), підводили підсумки шкільного дитинства та мріяли про майбутнє (11 класи). Атмосфера відпочинку, канікул, усмішки, яскраві враження, кумедні фото - усе це на мить відволікло наших учнів від війни.
На жаль, безтурботне дитинство десятків тисяч дітей України обірвала війна… Багатьом немає куди прийти у вересні, бо їхніх шкіл і садочків більше не існує, хтось не в рідній країні, а за кордоном, хтось назавжди залишив своє місто, а чиєсь життя обірвали сусіди-чужинці.
Захист дитини – це мирне життя та беззаперечне право на щасливе дитинство, цікаве навчання, можливості для самореалізації та розвитку й упевнене майбутнє. Щиро віримо в нашу перемогу, після якої всі це буде реальними для українських дітей.

Наталія Корчага, педагог-організатор РЛ «Український»

Літо, ти прекрасне!

Літо, ти прекрасне!

Категорія: Інформація