Рівненський ліцей

Тиждень психологічних знань

Опубліковано 8-05-2023, 18:30

165
Тиждень психологічних знань
Пізнавально, по-дружньому емпатійно, творчо минув Тиждень психологічних знань у ліцеї. Школярі 5-А класу (Якобчук І. В.) у День мрій, що збуваються, ділилися найзаповітнішими бажаннями: перемога Збройних Сил України, повернення захисників (татусів, братів, хресних), намріяли стати успішними людьми, започаткувати власну справу, досягти успіхів у спорті, мистецтві... Переконані: озвучені\прописані мрії вже реалізуються!!!
Ліцеїсти 6-А класу (Бондар О. М.) ще раз переконалися, що вдячність - дуже потужний ресурс. П’ятикласники та школярі 6-Б класу (Рябущиць І. І.) продовжували презентувати себе та пізнавати однокласників, створюючи коло долоньок і сердець для збереження доброзичливої атмосфери в класних колективах.
Ліцеїсти 5-Б класу (Форсюк Т. Р.) розмірковували, що кожному з нас необхідні знання з психології, аби бути собою, розуміти тих, хто навколо, товаришувати, щоб справлятися з труднощами, конструктивно вирішувати конфлікти…
Батьки ліцеїстів, гортаючи сторінки «Психологічного online-журналу», аналізували, як розпізнати основну мову любові дитини та на які питання син чи донечка відповідатимуть із задоволенням.
Одинадцятикласники консультувалися щодо психоемоційної підготовки до складання НМТ, а ліцеїсти 9-х класів – про вибір профілю навчання та аналізували власні інтереси, здібності, задатки у виборі майбутньої професійної самореалізації.
Дякую дівчаткам-медіаторам Служби порозуміння за оформлення та презентацію доробок молодших ліцеїстів.
Отже, психологія – наука, яка об’єднує, підтримує, розвиває… Запрошуємо до гурту поціновувачів психології ☺

Світлана Баранюк, психолог ліцею

Тиждень психологічних знань

Тиждень психологічних знань

Категорія: Інформація