Рівненський ліцей

Тварини – друзі людини

Опубліковано 1-02-2023, 22:42

247
Тварини – друзі людини
Надворі зима лютує, сипле снігом, крутить хурделицею, лякає колючим морозом та розганяє всіх по теплих домівках. А що ж робити тим, хто не має домівки, а холод та голод дошкуляє? Покинутим та зрадженим тваринкам?
На щастя, у нашому місті є люди, які намагаються якось зарадити цій проблемі. Вони одноосібно борються з бідою або гуртуються та створюють притулки, де тваринки ситі та доглянуті, а за потреби їм надається лікарська допомога. Відвідувачі притулку мають можливість погодувати котиків, вигуляти собачок, а при нагоді забрати тваринку собі додому. Левову частку всього, що мають тварини в притулках, приносять небайдужі люди.
Наші ліцеїсти та педагоги теж виявили бажання допомогти чотирилапим друзям пережити зиму та зробили для них подарунки у вигляді їжі та теплих речей.
Ми дякуємо кожному, хто переймається цією проблемою, хто частинку своєї душі дарує безпритульним тваринам. Дуже хочеться, щоб у такі моменти люди ставали добрішими та намагалися гуртуватися навколо біди задля допомоги іншим, адже лише добро та любов переможуть усі негаразди.

Лариса Котолюз, бібліотекар ліцею

Тварини – друзі людини

Тварини – друзі людини

Категорія: Інформація