Рівненський ліцей

Подорожуємо Рівненщиною

Опубліковано 24-10-2022, 18:58

241
Подорожуємо Рівненщиною
Знання історії допомагає людям. Завдяки їй ми дізнаємося про покоління, які пережили війни, боротьбу за незалежність. І це потрібно знати та пам'ятати, адже неможливо виховати свідому людину, не навчивши її поважати предків, історію країни. Колись Олександр Довженко сказав: «Народ, що не знає своєї історії, є народом сліпців». Це справді так. Історію потрібно вивчати, тому що це не тільки наше минуле. Це найбільша цінність, наша основа. Як можна дивитися в майбутнє, виховувати нове покоління без усвідомлення свого коріння?! Хто не знає свого минулого, той не вартий і майбутнього.
21 жовтня учні 6-А та 7-А класів мали нагоду доторкнутися до історії Рівненщини, мандруючи рідним краєм. Виявляється, не обов’язково їхати дуже далеко. Ми відвідали етнопарк «Ладомирія», де мали майстер-клас із ткацтва; равликову ферму, на якій потримали равликів на руках та влаштували справжні равликові перегони; Дубенський замок, де відвідали ще й кінотеатр.
Хоча ця поїздка тривала лише один день, вона була дуже насиченою та цікавою. Усі місця мали свою особливу історію та енергетику, що відразу захоплювало.
P.S Усім варто подорожувати, щоб відчути, що лише в нас, в Україні, неповторні краєвиди, славетна історія, гостинні люди, та навчитися цінувати кожну мить, проведену з однокласниками. Україна - неймовірна держава!

Бондар Ольга, класний керівник 6-А класу

Подорожуємо Рівненщиною

Подорожуємо Рівненщиною

Подорожуємо Рівненщиною

Категорія: Інформація