Рівненський ліцей

Творчість - профілактика руйнувань!

Опубліковано 31-03-2022, 15:28

302
Творчість - профілактика руйнувань!
Сьогочасна творчість - профілактика руйнувань! Так надихає своїх клієнтів та колег-психологів Вікторія Назаревич. Нині кожен думає про те, що надає сили та витримки для майбутнього, у чому та де його/її ресурси, суперсила?
Спробували поставити собі такі питання гімназисти та взяли папір і малювали те, що підказувала душа, якій дуже болить, і вона хоче очиститися та відродитися! Спробували відновлюватися та зміцнюватися!
Зі слів дітей, кожна метафора В. Назаревич наповнює тебе новим сенсом, бо знаємо, які квіти вирощуємо задля нашої перемоги, які висаджуємо дерева, бо вже вишиваємо яскравими нитками оберіг-рушник для захисників України, бо після ночі завжди сходить сонце, а після дощу буває веселка, треба просто пережити ніч і дощ та піднятися на повітряній кулі високо-високо, аби Всесвіт побачив: ми перемогли! Перемогли та зібратися в родинному колі підтримки, поваги, любові…
Дякуємо шестикласницям Анні Ш. та Вероніці З., семикласницям Олександрі М., Марійці К., Соломії Н., Даніелі Б., Софії Д. за активну участь в арт-проєкті. Творіть з усього, що є у вас під руками, - це зцілює!

Світлана Баранюк, психолог гімназії

Творчість - профілактика руйнувань!

Творчість - профілактика руйнувань!

Категорія: Інформація