Рівненський ліцей

Вибір професії – це важливо!

Опубліковано 22-02-2022, 18:44

292
Вибір професії – це важливо!
Кожен гімназист ще задовго до вступу до вищих навчальних закладів занурюється в роздуми про свою майбутню професію.
17 лютого учням 10-Б класу Рівненської української гімназії було організовано зустріч з начальником відділу профорієнтації Лесею Петрівною та спеціалістом з профорієнтації Олесею Андріївною Рівненського обласного центру зайнятості.
На уроці фінансової грамотності учні разом з працівниками установи обговорювали аспекти успішного вибору професії та важливі людські якості, що забезпечать майбутнім працівникам затребуваність на ринку праці.
Під час лекції учням докладно розповіли про сучасні тенденції та професії, які в майбутньому здобудуть актуальність на ринку праці. Працівники РОЦЗ надали гімназистам унікальний шанс пройти ліцензований профорієнтаційний тест, який значно полегшить життя майбутніх абітурієнтів. Цей тест набув неабиякої популярності завдяки обширному аналізу особистості людини та її здібностей і докладному опису та рекомендаціям щодо професії. Профорієнтаційний тест допоможе гімназистам зрозуміти себе та свої можливості, звузити коло пошуку майбутньої професії.
Гімназисти 10-Б класу вже пройшли тест та з нетерпінням чекають результатів, аби поділитися ними зі своїми однокласниками та батьками.

Бурачик Анна, учениця 10-Б класу,
Невірковець В.А., учитель фінансової грамотності

Вибір професії – це важливо!

Вибір професії – це важливо!

Категорія: Інформація